Touchscreen schermen: zijn ze betaalbaar?

Touchscreen

Hoewel de meeste mensen reeds uit ervaring weten "je krijgt wat je voor betaalt", zijn er nog steeds veel getrouwen die blijven geloven dat de goedkoopste manier de betere manier is. Wij horen dit steeds opnieuw: "Kost een geïntegreerde touch-display zoveel?!" Natuurlijk kunt U een TV kopen uit de goedkopere consumenten-reeks en werken met een touch overlay maar voor professioneel gebruik voldoen deze toestellen niet, punt.

Ontworpen voor lange levensduur

Hoewel de meeste grootformaat beeldschermen er hetzelfde uitzien, hebben commerciële schermen een aantal functies ingebouwd om aan de elementen in een openbare ruimte te weerstaan:

  • Heavy-duty hardware voor een langere levensduur
  • Meerdere ingangen om aan de vele soorten van netwerkverbindingen te voldoen die u wenst te gebruiken
  • Ontworpen voor 24/7 gebruik en de mogelijkheid om in portret of landschap modus te installeren
  • Extra functies zoals ingebouwde klokken, timers en koeling om aan alle eisen te voldoen

Ontworpen voor maximale betrokkenheid

Als je baas of klant nog steeds aan het idee dat een goedkopere optie zou volstaan vasthoudt, moeten we het misschien eens hebben over de kwesties van het ontwerp en de bruikbaarheid. Touch overlays, brengen hoewel een schijnbaar kleinere investering, eigenlijk meer kosten (te wijten aan verschillende factoren) met zich mee.

De eerste en meest voor de hand liggende is slechte esthetiek. De minimale verwachting voor technologie in een commerciële omgeving is dat het schoon en glad is, ongeacht uw branche.

Ten tweede, overlays introduceren een ruimte tussen het glas en het werkelijke beeld op het scherm die een parallax creëert. Het is een schijnbare verplaatsing of verschil in de schijnbare positie van een object langs twee verschillende lijnen van het gezichtsvermogen bekeken. Dit vertaalt zich in een interactie probleem wanneer de gebruiker probeert te drukken op toetsen op het scherm.

De lucht tussen de overlay en het schermoppervlak bevat ook vaak vocht, wat condensatie veroorzaakt in het zichtbare gebied.

De beste geïntegreerde touchscreens zijn mooi en compact. Elke monitor wordt ingebouwd in een constructie om de functionaliteit te optimaliseren. De omlijsting biedt ook unieke mogelijkheden voor een unieke branding. Klanten kunnen de kleur en afwerking kiezen, en vervolgens een bedrijfsnaam of logo toevoegen. Zoals u weet, hoe meer uw publiek wordt blootgesteld aan uw merk, hoe krachtiger het wordt.

Maar hoeveel kosten ze nu?

Professionele touchscreens hebt u al vanaf 1200 € maar gaan tot wel 20.000 €. Maar zoals u nu weet: kwaliteit heeft een prijs! Laat U dus best informeren door ons professioneel team.

Recente Artikels

Digital Signage (PowerSign) verandert de manier waarop bedrijven communi

Hoewel de meeste mensen reeds uit ervaring weten "je krijgt wat

Support Nodig?

Nieuws

Friday, September 2, 2016 - 14:10
Thursday, September 19, 2013 - 23:24
Thursday, September 19, 2013 - 18:16

Social Media

               

Google+ PowerSign on google+
Go to top